"Een kado krijgen is leuk, maar een kado geven nog veel leuker"

Op hun eigen verjaardag werd deze zin uitgesproken door Anny van der Steen en Ronald Hoppzak en was dit de aanleiding voor het ontstaan van Stichting 110. Zij werden samen 110 jaar en met het oprichten van deze stichting wilden zij beide iets meer voor anderen betekenen.

Samen met medewerking van een aantal bestuursleden, enthousiaste medewerkers en niet te vergeten de gulle gevers, heeft Stichting 110 toch wel een aantal mensen blij kunnen maken met een verblijf op De Schatberg in Sevenum. Mensen die om één of andere reden een steuntje in hun rug konden gebruiken en door bekenden voorgedragen werden voor een mooi verblijf.

Helaas werd het steeds moeilijker om mensen te enthousiasmeren en werden de aanmeldingen minder, ondanks de verschillende pogingen die door een aantal mensen gedaan zijn.

Daarom heeft het bestuur van Stichting 110, in overleg met de familie, besloten om deze stichting op te heffen per 16 juli 2023. Een datum die de cirkel rond maakt. Deze datum valt namelijk rond de verjaardag van bovengenoemde initiatiefnemers.

Toch kunnen wij nog een aantal kado's geven namens Stichting 110. Een aantal gulle gevers en de bestuursleden mogen een goed doel uitzoeken aan wie een mooi bedrag uitgereikt wordt. Een goed doel wat past bij de zienswijze van onze Stichting.
Via Facebook zal voorbij komen welke goede doelen nog een kado mogen ontvangen namens Stichting 110.

Wij nemen afscheid met pijn in ons hart, maar het doet ons zeer goed dat we een hoop mensen blij mochten en mogen maken. Want nogmaals:

"Een kado krijgen is leuk, maar een kado geven nog veel leuker!"

Dank aan alle gulle gevers, sponsoren, medewerkers en lieve mensen die de Stichting een warm hart toedragen.

Het bestuur van Stichting 110.

sponsoren